CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

Zapoměl(a) jsem heslo?

*

Tato aromatická odrůda patří do skupiny tzv. "flavour hops". Je charakteristická citrusovým aroma a doporučuje se pro druhé chmelení a chmelení za studena. Svoje využití našla i u piv IPA.

 

Veškeré pryskyřice Veškeré pryskyřice 17-22 % w.
  α-hořké kyseliny 4-7 % w.
  ß-hořké kyseliny 4-6 % w.
  Kohumulon 35-40 % w.
  Kolupulon 57-62 % w.
Chmelové silice Váha silic 0,9-1,8 g/100 g
  Myrcen 40-55 % rel.
  2-undecanone 0,1-0,25 % rel.
  4-decenoid acid ME 0,5-1 % rel.
  Karyofylen 10-15 % rel.
  Humulen 20-35 % rel.
  Farnesen <1 % rel.
  Selinen 1-3 % rel.
Chmelové
polyfenoly
Veškeré polyfenoly 3,5-4,5 %w/w
  Xanthohumol 0,3- 0,45 %w/w

 

kazbek variety

autor fotografie:CHI s.r.o, Petr Stuna

 

Sensorický profil:

Ovocná Květinová Citrusová Bylinná Kořeněná
1,00 0,88 1,36 0,58 1,00

kazbek odruda profil

TOP